Akademik Takvim için tıklayınız...

Ders kayıt ve katkı payı ödemesi : 9-13 Eylül 2019

Danışman onayı                           : 16-20 Eylül 2019

Eğitim-öğretim                              : 23 Eylül - 19 Aralık 2019

Mazeret kayıtları                           : 23-25 Eylül 2019

Ekle-sil                                          : 26-27 Eylül 2019

NOTLAR:

1 : Ders kaydı yapılırken seçilen dersin bağlı olunan müfredata uygun olmasına dikkat edilmelidir. (Öğrenci bilgi sisteminden müfredat dersleri görülebilmektedir.)

2 : Şubelendirilmiş dersler seçilirken ; Tek şubeli derslerde öğrenci tek şubeyi seçer.

İki şubeli derslerde öğrenci numarasının sonu tek olanlar 1. şubeyi, çift olanlar 2. şubeyi seçer.

Üç şubeli derslerde öğrenci numarasının sonu tek olan erkekler 1. şubeyi, çift olan erkekler 2. şubeyi, kadınlar 3. şubeyi seçer.

3 : Seçilen derslere ilgili tarih aralığında danışman onayı yaptırmak zorunludur.

4 : Hatalı yapılan bir işlem olduğunda zaman kaybetmeden danışmana müracaat edilmelidir.

besyo2019 2